Työhyvinvointi

Työhyvinvointi

1697 katselua
Työuupumus voi johtaa myös fyysisiin oireisiin. Usein vasta toissijaiset oireet saavat ihmisen miettimään omaa jaksamistaan ja hakemaan apua.
818 katselua
Työn tuunaaminen on unohdettu keino lisätä työn imua. Se on kuitenkin yksi tehokkaimmista tavoista parantaa työhyvinvointia. Mikä parasta, se on mahdollista ihan kaikille.
768 katselua
Ikäsyrjintä on yksi isoimmista ikääntyvien kohtaamista haasteista työelämässä. MIELI ry:n asiantuntija kertoo, mihin uran loppuvaiheessa kannattaa panostaa.
561 katselua
Töissä vietetään paljon aikaa, joten sillä todella on merkitystä, minkälaisten ihmisten kanssa työskentelemme.
534 katselua
Nuori työntekijä jää helposti vatvomaan epäonnistumisiaan, jolloin onnistumiset unohtuvat. Sama ajatusharha toistuu myös työelämästä puhuttaessa.
501 katselua
Tekoälyn uskotaan mullistavan työelämän lähitulevaisuudessa. Työnhakupalvelu Jobly selvitti, miten yksilöt ja yhteisöt voivat sopeutua muutokseen parhaalla mahdollisella tavalla.
477 katselua
Kuinka kertoa kertoa vaikeasta perhetilanteesta töissä? Mitä tehdä, jos elämäntilanne vaikuttaa työntekoon? Minkälaista apua ja tukea on saatavilla?
399 katselua
Väestön vanhetessa myös ikäsyrjintä on vähentymään päin. Silti sitä koetaan edelleen. Joblyn kysely paljastaa, miten suomalaiset kokevat ikäsyrjintää työelämässä.
340 katselua
Muutosneuvottelut ovat usein kova paikka. Epävarmuuden keskellä herää monenlaisia tunteita ja jopa kehollisia oireita. MIELI ry:n asiantuntijat kertovat, kuinka helpottaa omaa jaksamista.
274 katselua
Mitkä ovat työuupumuksen oireet? Uusi kolmiportainen liikennevalomalli on luotu auttamaan tunnistamaan riskejä työuupumukseen.