KPMG

KPMG

Löydä lukemattomia mahdollisuuksia kanssamme KPMG:llä

Ihmisemme tekevät KPMG:stä ainutlaatuisen työpaikan.

Uskomme yhdessä tekemisen ja uusien näkökulmien luovan parhaat puitteet menestykselle sekä henkilökohtaisesti että tiimitasolla. Lukemattomat uramahdollisuudet tarkoittavat mielenkiintoisia ja monennäköisiä urapolkuja ja –tarinoita. Me KPMG:läiset innostumme uuden luomisesta, kestävien ratkaisujen kehittämisestä asiakkaillemme, jatkuvasta oppimisesta ja yhteisten tavoitteiden ylittämisestä. Työyhteisönä panostamme henkilöstömme kehittämiseen ja toistemme tukemiseen.

Meillä KPMG:llä kohtaavat neuvonta-, laki- ja veropalveluiden sekä tilintarkastuksen ja varmennuksen tulevat osaajat ja alojensa kokeneet asiantuntijat. Kansainvälisenä organisaationa tarjoamme erinomaiset puitteet monipuoliselle asiantuntijauralle sekä hyvät edellytykset ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kehittymiseen. Asiantuntemuksemme perustuu asiakkaan liiketoiminnan ymmärtämiseen ja kattavaan toimialaosaamiseen.

Advisory / Neuvontapalvelumme

tukevat asiakkaidemme liiketoiminnan jatkuvuutta ja auttavat luomaan kestäviä muutoksia, joissa tavoitellut liiketoimintahyödyt realisoituvat. Asiantuntijaksi kasvuun, suorituskykyyn, teknologiaan, digitalisaatioon ja riskeihin liittyviin projekteihin? Meiltä löytyy uramahdollisuuksia huippuasiantuntijoille liikkeenjohdon konsultoinnin, strategiapalveluiden, teknologiakonsultoinnin, yritysjärjestelyiden, vastuullisuuden ja riskienhallinnan parissa. Haasteellisten ja mielekkäiden tehtävien lisäksi meillä innostutaan yhdessä tekemisestä, jatkuvasta uuden oppimisesta ja kehittämisestä.

Data, digitaalisuus, tietoturva ja IT - intohimonamme on kehittää liiketoimintaa teknologian avulla, mikä avaa myös laajasti uramahdollisuuksia eri tehtävissä aina kyberasioista ja kehittämisestä IT-konsultointiin. Meillä pääset mukaan monipuolisiin asiakasprojekteihin ystävällisessä, asiantuntevassa ja ammattimaisessa työympäristössä, jonka keskiössä on yhteistyö ja tuki kehittymiselle.

Katso täältä kaikki avoimet Advisory tehtävät

Audit & Assurance / Tilintarkastuksen ja varmennuksen

asiantuntijamme tuovat läpinäkyvyyttä asiakasorganisaatioiden prosesseihin ja auttavat tunnistamaan kehitysmahdollisuuksia.

Kiinnostuksena ilmiöt numeroiden takana, analyyttiset tehtävät ja työ osana huippuammattilaisten tiimiä? Meillä voit tehdä töitä niin pienempien perheyhtiöiden, julkishallinnon projektien parissa kuin kansainvälisten pörssiyritystenkin kanssa, asiakasyritysten vastuullisuutta kehittävissä toimeksiannoissa. Tule luomaan tulevaisuuden tilintarkastus- ja varmennuspalveluita kanssamme.

Katso täältä kaikki avoimet Audit & Assurance tehtävät

Tax & Legal / Vero- ja lakipalvelumme

tarjoavat liiketoimintaa tukevia ratkaisuja vero- ja lakikysymyksiin. Meidän vero- ja lakipalveluissa pysytään ajan hermolla.

Tule mukaan auttamaan asiakkaitamme toimimaan taloudellisesti ja oikeudellisesti kestävällä tavalla muuttuvassa liiketoimintaympäristössä. Vahva juridinen ja taloudellinen osaamisesi tukevat tiimityötämme ja asiakkaidemme vero- ja lainopillisten haasteiden ratkaisemista.

Katso täältä kaikki avoimet Tax & Legal tehtävät

Liiketoiminnan tukifunktiot

Meiltä löytyy laajasti mahdollisuuksia liiketoiminnalle tärkeissä tukitoiminnoissa, joihin lukeutuu Finance, Clients & Markets, HR, kiinteistöt, toimistopalvelut, IT-palvelut ja Service Center (Lahdessa).

Katso täältä kaikki avoimet Liiketoiminnan tukifunktiot tehtävät

KPMG:n jäsenyritysten verkosto toimii 265 000 henkilön voimin 143 maassa ympäri maailmaa. Suomessa ja Virossa palveluksessamme on yhteensä noin 1 800 henkilöä. Toimimme lähellä asiakastamme 19 paikkakunnalla Suomessa ja kahdella Virossa.

#doworkthatmatters #comeasyouare #thrivewithus #learnforalifetime #makeyourmark


Tutustu paremmin KPMG:hen työnantajana


Menestyksen ytimessä -podcast

Mistä yritysmaailmassa puhutaan juuri nyt? Minkälaisia ovat ihmiset työroolinsa takana? Oletko miettinyt millaisia haasteita ja tarinoita onnistumisten taakse kätkeytyy? Laita podcastimme seurantaan ja nauti kuunteluhetkistä

Menestyksen ytimessä -podcast


Related jobs

Lue lisää samankaltaisia artikkeleita

Rohkea asenne tietoturvakonsultin vahvuus

Meet KPMG People -sarjassa asiantuntijamme pääsevät kertomaan työstään KPMG:llä sekä esittelemään alansa ajankohtaisia teemoja ja puhuttavia kysymyksiä. Tällä kertaa sarjassamme ääneen pääsee Hyeri Cho tietoturvatiimistämme. Hyeri työskentelee KPMG:llä konsulttina ja hän keskittyy työssään erityisesti tietoturvastrategian kehittämiseen sekä liiketoiminnan jatkuvuuden hallintaan.
Lue lisää