23.09.2010
Satu Ikäheimo
Viestintäpäällikkö
Fazer-konserni ja Fazer Leipomot & Makeiset -liiketoiminta-alue

KTM Satu Ikäheimo on nimitetty viestintäpäälliköksi Fazer Leipomot Suomen ja Fazer Makeisten viestintätiimiin sekä Fazer-konsernin tuote- ja konsepti-pr:n prosessinomistajaksi.

Uusimmat nimitysuutiset
Voit hakea nimitysuutista tekijän nimen, yrityksen nimen tai vapaan hakusanan avulla.
06.11.2014
Myynti-insinööri
Insta Automation Oy
17.11.2014
Business Controller
Insta Automation Oy

Kauppatieteiden maisteri Katja Vuokkonen on nimitetty Insta Automation Oy:n Business Controlleriksi.

02.01.2014
Customer Executive & Regional Sales Manager (Eastern Europe)
Riverbed Technology

Ossi Savolainen on nimitetty Riverbed Technologyn Itä-Euroopan aluemyyntipäälliköksi (Customer Executive & Regional Sales Manager Eastern Europe). Hän on aiemmin toiminut muun muassa Tieto Oyj:n kansainvälisen myynnin johtajana sekä eri päällikkötehtävissä Tieto Oyj:ssä ja Tieto Enator Oyj:ssä.

01.04.2014
Järjestelmäinsinööri
Riverbed Technology

Sergei Malkov on nimitetty Riverbed Technologyn järjestelmäinsinööriksi (Systems Engineer). Hän on toiminut aiemmin Senior Solution Consultantina Compuware Finland Oy:ssä ja BMC Software Oy:ssä.

01.04.2014
Markkinointipäällikkö (North East EMEA)
Riverbed Technology

Hanna Kallioniemi on nimitetty Riverbed Technologyn North East EMEA –alueen markkinointipäälliköksi. Hän on toiminut aiemmin muun muassa markkinoinnin ja viestinnän eri johtotehtävissä EMC Computer-Systems Oy:ssä Pohjoismaissa ja EMEA:ssa.

01.01.2014
Solutions Architect (Pohjoismaat ja Baltia)
Riverbed Technology

Jussi Lehtinen on nimitetty Riverbed Technologyn SteelFusion –tuotteiden ratkaisuarkkitehdiksi (Solutions Architect) Pohjoismaissa ja Baltiassa. Hän on toiminut aiemmin muun muassa Presales Managerina ja teknisenä johtajana EMC Computer-Systems Oy:ssä sekä Novosys Oy:n Business Managerina.

01.01.2015
Toimitusjohtaja
Fermion Oy

Orionin tytäryhtiön Fermion Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty diplomi-insinööri Arto Toivonen 1.1.2015 alkaen.

Arto Toivonen on työskennellyt Orionin palveluksessa vuodesta 2006 Liiketoiminnan Kehittäminen ja Kumppanuudet -yksikössä Business Development Directorina.

Ennen Orionia Arto Toivonen työskenteli Juvantia Pharma Oy:n Liiketoimminan Kehittämisyksikön johtajana ja johtoryhmän jäsenenä sekä Genencor International B.V.:n palveluksessa Hollanissa Key Account Managerina.

03.11.2014
Business Development Director
Radikal Marketing Group

Juha Jaskari on nimitetty Business Development Directoriksi 3.11.2014 alkaen. Jaskari vastaa Radikalin liiketoiminnan kehittämisestä. Hän on toiminut aiemmin mm. markkinointipäällikkönä Rautakirja Oy:ssä ja markkinointijohtajana Oy Kopparberg Finland Ab:ssa.

01.11.2014
Account Director
Radikal Marketing Group

Niina Pippuri on nimitetty Account Directoriksi 1.11.2014 alkaen. Hän on toiminut aiemmin Client Leadina Mindshare Finlandissa.

01.10.2014
Financial and Administration Manager
Radikal Marketing Group

Johanna Manninen on nimitetty Financial and Administration Manageriksi 1.10.2014 alkaen. Hän on toiminut aiemmin Controllerina Brain Ink OÜ:ssa.