23.09.2010
Satu Ikäheimo
Viestintäpäällikkö
Fazer-konserni ja Fazer Leipomot & Makeiset -liiketoiminta-alue

KTM Satu Ikäheimo on nimitetty viestintäpäälliköksi Fazer Leipomot Suomen ja Fazer Makeisten viestintätiimiin sekä Fazer-konsernin tuote- ja konsepti-pr:n prosessinomistajaksi.

Uusimmat nimitysuutiset
Voit hakea nimitysuutista tekijän nimen, yrityksen nimen tai vapaan hakusanan avulla.
01.10.2014
Markkinointi- ja viestintäjohtaja
Cisco Systems

Merja Kössi on nimitetty 1.10.2014 alkaen Ciscon Pohjois-Euroopan alueen kyberturvallisuus- ja tietoturvaliiketoiminnan markkinoinnista ja viestinnästä vastaavaksi johtajaksi. Hän toimi aikaisemmin Ciscon Suomen ja Baltian markkinointi- ja viestintäjohtajana.

01.01.2015
johdannaisstrategiajohtaja
Työeläkeyhtiö Elo

DI, KTM, Teemu Tähtinen on nimitetty 1.1.2015 lähtien Elon sijoitustoimintaan johdannaisstrategiajohtajaksi vastaamaan Elon johdannaisstrategiatoiminnon kehittämisestä. Tähtinen on aiemmin toiminut samassa yksikössä johdannaisstrategioista vastaavana päällikkönä.

01.02.2015
Sales Director, Nordics
Sympa

Sympa Oy:ssä Martta Riihimäki on nimitetty Pohjoismaiden myyntijohtajaksi. Hän aloittaa uudessa tehtävässään 1.2.2015. Martta tuli Sympalle maaliskuussa 2014 Partner Account Manageriksi. Nimitys tukee Sympan tulevaisuuden kasvutavoitteita HR-järjestelmämarkkinoilla Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

01.01.2015
Toimitusjohtaja
Suomen Sijoitysmetsät Oy

Kari Kangas, MMT, YTM, MMM, (41) on kutsuttu Suomen Sijoitusmetsät Oy:n toimitusjohtajaksi 1.1.2015 alkaen. Kankaalla on vahva kokemus metsäteollisuuden kansainvälisistä johtotehtävistä sekä teollisen mittakaavan metsäomaisuuden hoidosta ja käytöstä.

Rekrytointi vahvistaa Sijoitusmetsien kasvustrategian toimeenpanoa.

01.02.2015
VP Cyber Security & Business Development
Insta Group Oy

Jarno Limnéll on nimitetty Insta DefSec Oy:hyn Kyberliiketoiminnan johtajaksi ja Insta-konsernin kyberalueen kehittämisjohtajaksi (VP Cyber Security & Business Development) 1.2.2015 alkaen. Limnéllin päävastuualueina ovat Insta DefSec Oyn kyberliiketoiminta ja koko Insta-konsernin kyberalueen tarjonnan kehittäminen, koordinointi ja markkinatunnettavuuden kasvattaminen painottuen kansallisiin ja kansainvälisiin kyber- ja tietoturvahankkeisiin.

01.01.2015
Yksikönjohtaja, Terveystalo Kamppi
Terveystalo

Master of Hospitality Management, restonomi (YAMK) Mari Sundberg on nimitetty Terveystalo Kampin yksikönjohtajaksi.

01.06.2014
Palvelujohtaja, työterveyspalvelut
Terveystalo

LL, työterveyshuollon erikoislääkäri Tarja Alasuvanto on nimitetty Terveystalon työterveyspalveluiden palvelujohtajaksi ja alueylilääkäriksi Etelä-Suomen alueelle.

01.01.2015
Erikoisalajohtaja, radiologia
Terveystalo

LL, radiologian erikoislääkäri Tomi Pudas on nimitetty Terveystalon radiologian valtakunnalliseksi erikoisalajohtajaksi sekä kuvantamisen Etelä-Suomen alueen palvelujohtajaksi.

01.01.2015
Palvelujohtaja, lääkärikeskukset ja sairaalapalvelut
Terveystalo

LT, EMBA Maarit Hillilä on nimitetty lääkärikeskuksista ja sairaalapalveluista vastaavaksi palvelujohtajaksi Terveystalon Etelä-Suomen alueelle. Lisäksi hän on Terveystalo Kampin sairalaan johtaja ja ylilääkäri. Maarit Hillilä on tehnyt työuransa lääkealalla eri yrityksissä, ennen Terveystaloa hän työskenteli lääketieteellisenä johtajana Novartis Finland Oy:ssä.

01.01.2015
Liiketoimintajohtaja, Etelä-Suomen alue
Terveystalo

FT Pia Westman on nimitetty Terveystalon Etelä-Suomen alueen liiketoimintajohtajaksi. Hän työskenteli aiemmin Terveystalo Kampin yksikönjohtajana ja sitä ennen Terveystalossa palvelujohtajana.