11.08.2010
Timo Vuolle
projektipäällikkö
A-Insinöörit konserni
RI Timo Vuolle on nimitetty projektipäälliköksi korjaussuunnitteluyksikköön Tampereelle. Vuolle on työskennellyt A-Insinöörien palveluksessa vuodesta 2002 erikoistuen vaativien korjaushankkeiden rakennesuunnitteluun sekä geotekniikkaan.
Uusimmat nimitysuutiset
Voit hakea nimitysuutista tekijän nimen, yrityksen nimen tai vapaan hakusanan avulla.
16.03.2015
Tuotepäällikkö
Lyreco Finland Oy

Tommi Viinikainen on nimitetty tuotepäälliköksi.

01.01.2015
Aluemyyntipäällikkö
Lyreco Finland Oy

Sami Vuori on nimitetty aluemyyntipäälliköksi kenttämyyntiin. Hän on aiemmin toiminut avainasiakaspäällikkönä suurasiakasmyynnissä.

19.12.2014
Varastopäällikkö
Lyreco Finland Oy

Peter Mulo on nimitetty varastopäälliköksi. Hän on aiemmin toiminut muissa varaston esimiestehtävissä.

02.01.2015
toimitusjohtaja
Omena Hotellit Oy

KTM Ville Valorinta on nimitetty suomalaisen perheyrityksen Omena Hotellit Oy:n toimitusjohtajaksi. Hän on toiminut aiemmin mm. Suomen Hotellivaraukset Oy:n toimitusjohtajana ja omistajana sekä eri johtotehtävissä Hotelzon Internationalissa. Hän on myös ollut mukana perustamassa hotelleille suunnattua ympäristöjohtamisen palvelua Ecompter Oy:tä sekä IT-konsernin Suomen tytäryhtiötä Altoros Finland Oy:tä.

23.03.2015
viestintäpäällikkö
Kymenlaakson Sähkö Oy

FM Annemari Backman on nimitetty Kymenlaakson Sähkö Oy:n viestintäpäälliköksi 23.3.2015 alkaen. Hän vastaa viestintätoiminnoista sekä niiden kehittämisestä ja raportoi toimitusjohtaja Kari Rämölle. Backman siirtyi Kymenlaakson Sähkön palvelukseen Kymenlaakson kauppakamarin viestintäpäällikön tehtävästä.

01.03.2015
Yksikönpäällikkö
Ramboll Finland Oy

DI Aleksi Muukkonen on nimitetty Kiinteistöjen ylläpito ja johtaminen –yksikön päälliköksi Espooseen.

01.02.2015
Partneri
Rdigo Oy

Konsulttiyritys Rdigo keskittyy strategioiden toimeenpanon nopeuttamiseen. Yrityksissä on nyt kasvava tarve viedä strategiansa tehokkaasti käytäntöön. Vastatakseen tähän tarpeeseen Rdigo on kutsunut partnereiksi DI Erkki Kari-Koskisen ja MBA Jukka Virkkusen, jonka tausta on IT-alalla, mm. Baswaren globaalin myynnin johdossa.

01.03.2015
Partneri
Rdigo Oy

Konsulttiyritys Rdigo keskittyy strategioiden toimeenpanon nopeuttamiseen. Yrityksissä on nyt kasvava tarve viedä strategiansa tehokkaasti käytäntöön. Vastatakseen tähän tarpeeseen Rdigo on kutsunut partnereiksi DI Erkki Kari-Koskisen, joka on toiminut aiemmin johtotehtävissä mm. Fortumissa.

15.03.2015
Kehitysjohtaja ja johtokunnan jäsen
Kissconsulting Oy

Jaana Tuomila on nimitetty Kissconsulting Oy:n kehitysjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Tuomilalla liiketoimintaosaamisen lisäksi kokemusta mm. Suomalaisen Työn Liitosta, josta meriittinä panos Sinivalkoinen jalanjälki -konseptin alkuperäisidean kehittäjänä. Tuomilalla on pitkä kokemus myös valmennusbisneksestä.

15.03.2015
Asiakkuusjohtaja ja johtokunnan jäsen
Kissconsulting Oy

Juha Valkamo on nimitetty Kissconsulting Oy:n asiakkuusjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Valkamo on pitkän uran tehnyt perheyrittäjä, entinen Oy Primula Ab:n toimitusjohtaja ja Myllyniemen vetäjä. Valkamo on toiminut lisäksi useissa luottamus- ja hallitustehtävissä teollisuuden ja kaupan alalla sekä yrittäjäjärjestöissä.