01.09.2012
Jouko Vaskimo
projektinhallinnan täydennyskoulutuksen kehittämispäällikkö
Aalto PRO - Aalto University Professional Development
Koulutus
 
Uusimmat nimitysuutiset
Voit hakea nimitysuutista tekijän nimen, yrityksen nimen tai vapaan hakusanan avulla.
18.05.2015
Senior Consultant, Pulp & Paper
ÅF-Consult Oy

Jussi Seppänen on aloittanut vanhempana konsulttina ÅF:n Espoon toimipisteessä.

01.05.2015
digitaalinenmurros.fi -hankejohtaja
Aedon Oy

DI Antti Pikkusaari on nimitetty digitaalinenmurros.fi -hankejohtajaksi. Hän jatkaa edelleen myös strategialla johtamisen konsultointiin keskittyvänä toimitusjohtajana.

25.05.2015
myyntijohtaja
Aedon Oy

DI Mika Malkamäki on kutsuttu osakkaaksi ja myyntijohtajaksi vastuullaan Aedonin strategialla johtamisen palveluiden myynti sekä strategiakonsultointi. Hänellä on monipuolinen kokemus vaativista myynti- ja yleisjohdon tehtävistä mm. Esperi Care , Agilent Technologies , Hewlett-Packard ja ABB Industry Oy:ssä.

04.05.2015
Seniorikonsultti
MPS-Yhtiöt

Vesa Schutskoff on nimitetty seniorikonsultiksi MPS Yhtiöt palvelukseen 4.5.2015 alkaen. Vesan vastuualuetta ovat johtoryhmätason rekrytoinnit, suorahaut, valinta- ja kehittämisprosessit sekä strategian jalkauttamiseen liittyvät hankkeet. Vesa siirtyy MPS Yhtiöille Mercuri Urvalin Oulun toimipisteestä. Ennen konsultin uraansa Vesa on työskennellyt johtotehtävissä ja johtamisen kehittämistehtävissä. Koulutukseltaan hän on kadettiupseeri.

01.04.2015
konseptisuunnittelija | kirjoittaja
SNART Ajatusmuotoilu

MMM, metsänhoitaja (kaupall.) Soila Nevalainen on aloittanut konseptisuunnittelijana ja kirjoittajana. Hän on työskennellyt 1993 alkaen B2B- ja B2C-markkinointiviestinnän suunnittelijana mainostoimistoissa, inhouse-markkinoinnissa ja yrittäjänä. SNART Ajatusmuotoilu on markkinointiviestinnän monipuolinen sisältöosaaja.

11.05.2015
Avainasiakaspäällikkö
Leadin Oy

DI Ari Suhonen on nimitetty digitaalisten palvelujen tuotantoyhtiö Leadin Oy:n Avainasiakaspäälliköksi. Suhosen asiantuntemus teollisten asiakkaiden digitaalistrategian jalkauttamisesta palveluliiketoimintaan tukee Leadinin käyttäjälähtöisiä palveluita.

10.04.2015
Managing Partner
AIMS International Finland

Denis Mattsson (MBA) on nimitetty Managing Partneriksi 10.4.2015. Denis toimi aiemmin yhtiössä Senior Advisorina. Hänellä on vahva kokemus erityisesti elintarviketoimialasta ja vähittäiskaupasta. Hän on yhtiön osakas.

27.04.2015
Taloushallinnon assistentti
AIMS International Finland

Merja Saranpää (BBA) on nimitetty taloushallinnon assistentiksi 27.4.2015. Merja vastaa yhtiön taloushallinnon avustavista tehtävistä ja on mukana arviointipäivien käytännön järjestelyissä.

01.05.2015
Seniorikonsultti
AIMS International Finland

Markku Krutsin (KTM, MBA) on nimitetty seniorikonsultiksi ja johtoryhmän jäseneksi 1.5.2015. Markku keskittyy johdon suorahakuihin ja resursointiin. Hänellä on vahva kokemus elintarvikealasta sekä tukku- ja vähittäiskaupasta. Hän on yhtiön osakas.

01.04.2015
Seniorikonsultti
AIMS International Finland

Pasi Honkalahti (eMBA ja kadettiupseeri) on nimitetty seniorikonsultiksi 1.4.2015 alkaen. Pasi on erikoistunut ylemmän johdon suorahakuihin sekä hallitusprojekteihin, joista hänellä on pitkä kokemus.