01.09.2012
Petri Palovaara
palveluliiketoiminnan täydennyskoulutuksen kehittämispäällikkö
Aalto PRO - Aalto University Professional Development
Koulutus
 
Uusimmat nimitysuutiset
Voit hakea nimitysuutista tekijän nimen, yrityksen nimen tai vapaan hakusanan avulla.
02.03.2015
sähköverkkopalveluiden tiimipäällikkö
Tampereen Vera Oy

Sähkövoimatekniikan insinööri Paavo Levomäki, 36, on nimitetty Tampereen Vera Oy:n sähköverkkopalveluiden tiimipäälliköksi 2.3.2015 lähtien. Hän on aiemmin työskennellyt huoltomestarina TYKS:ssä Turussa.

03.03.2015
sähköverkkopalveluiden rakentamispäällikkö
Tampereen Vera Oy

Automaatioinsinööri Juha Jokinen, 37, on nimitetty Tampereen Vera Oy:n sähköverkkopalveluiden rakentamispäälliköksi ja sähkötöiden johtajaksi 3.3.2015 lähtien. Hän on aiemmin työskennellyt osastopäällikkönä Valmet Fabrics Oy:ssä.

02.03.2015
Toimitusjohtaja
Pappila Penkkala Group Oy

Pappila Penkkala Group nimitti uuden toimitusjohtajan

Matias Mäenpää, 27, on nimitetty Pappila Penkkala Group Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi. Pappila Penkkala Group on vuodesta 1993 toiminut yrityspalvelutalo, joka tarjoaa taloushallinnon, rahoituksen ja juridiikan palveluita. Ennen uutta tehtäväänsä Mäenpää työskenteli toimitusjohtajana Anders Manager Oy:ssa, joka on osa PPG:tä.

01.02.2015
Toimitusjohtaja
Suomen siemenperunakeskus Oy

Paula Ilola on nimitetty Suomen siemenperunakeskus Oy:n toimitusjohtajaksi. Hän on viimeksi toiminut yksityisenä peruna-alan konsulttina ja tätä ennen muun muassa Raision Vihannin-perunatehtaan viljelyneuvojana ja sittemmin hankintapäällikkönä. SPK on johtava kotimainen siemenperunaa tuottava ja markkinoiva yritys.

01.02.2015
johtaja
World Trade Center Turku

KTM Jaana Mäkikalli (47) on aloittanut World Trade Center Turun päällikkönä 1.2.2015. Mäkikalli seuraa tehtävässä eläkkeelle jäänyttä Mirja Kärkäs-Lainiota. Aiemmin Jaana Mäkikalli on toiminut Turun kauppakamarin yhteyspäällikkönä sekä eri tehtävissä mm. Turun ammattikorkeakoulussa. World Trade Center Turku on osa maailmanlaajuista verkostoa, joka edistää kansainvälistä kauppaa yli sadassa eri maassa.

23.02.2015
yhteyspäällikkö
Turun kauppakamari

Turun kauppakamarin uudeksi yhteyspäälliköksi on valittu 23.2.2015 alkaen KTM Tiina Jaatinen Jaana Mäkikallin siirtyessä World Trade Center Turun johtajaksi.

Tiina Jaatinen on Turun Yliopiston Kauppakorkeakoulusta valmistunut ekonomi, joka on työskennellyt mm. yrittäjänä Virkkuukoukussa Oy:ssa sekä projektikoordinaattorina Turun ammattikorkeakoulussa. Yhteyspäällikön tehtäviin kuuluu Turun kauppakamarin viestintä ja julkaisut, lehdistöyhteydet sekä jäsenhankinta.

10.12.2014
Senior Software Developer
Nitor

 

04.11.2014
Senior Software Engineer
Nitor

Antti Heinonen on nimetty Senior Software Engineeriksi Nitorille, erikoisosaamisalueena ohjelmistoarkkitehtuurit ja Java-sovelluskehitys.

01.09.2014
UX Designer
Nitor

DI Anna Törrönen on nimitettu UX Designeriksi erikoisosaamisalueina konseptointi, prototypointi ja käyttökokemussuunnittelu. Anna siirtyy Nitorille Accenturelta, jossa hän on toiminut konsulttina ja suunnittelijana viimeiset 6 vuotta.

01.02.2015
Software Architect
Nitor

Esko Luontola on nimitetty ohjelmistoarkkitehdiksi Nitoriin 1.2.2015 alkaen. Hän on tätä ennen toiminut ohjelmistokehittäjänä Solitalla ja hän on myös aktiivinen avoimen lähdekoodin kehittäjä.