01.09.2012
Petri Palovaara
palveluliiketoiminnan täydennyskoulutuksen kehittämispäällikkö
Aalto PRO - Aalto University Professional Development
Koulutus
 
Uusimmat nimitysuutiset
Voit hakea nimitysuutista tekijän nimen, yrityksen nimen tai vapaan hakusanan avulla.
01.11.2014
System Engineer
EMC

Carl Bergström on nimitetty EMC:ssä System Engineeriksi. Aiemmin hän on toiminut IT-asiantuntijatehtävissä muun muassa Plan 4 IT:n ja IBM:n palveluksessa.

01.12.2014
Senior Account Manager
EMC

Lotta Rinne on nimitetty EMC:hen Senior Account Manageriksi. Hän vastaa muun muassa uusien liiketoimintamahdollisuuksien ja myyntistrategioiden kehittämisestä nimetyille asiakkaille. Aiemmin Rinne on työskennellyt vastaavissa tehtävissä Enfolla ja HP:llä.

03.12.2014
Art director
Cocomms Oy

Henri Mustonen on aloittanut Cocomms Oy:ssä art directorina. Hän on aiemmin työskennellyt vastaavissa tehtävissä muun muassa Soprano-viestintätoimistossa.

07.01.2014
Graafinen suunnittelija
Cocomms Oy

Aleksi Peltonen on aloittanut Cocomms Oy:ssä graafisena suunnittelijana. Hän on aikaisemmin työskennellyt yrittäjänä tehden projekteja mm. Fazerille, Cramolle ja Lapset Groupille.

22.05.2014
Graafinen suunnittelija
Cocomms Oy

Katri Nietosjärvi on aloittanut Cocomms Oy:ssä graafisena suunnittelijana. Hän on työskennellyt aiemmin mm. Alma Medialla ja Otavamedialla.

01.12.2013
Art director
Cocomms Oy

Luke Bland on aloittanut Cocomms Oy:ssä art directorina. Aiemmin Luke on työskennellyt digitaalisen suunnittelun ja verkkokehityksen parissa freelancerina asiakkainaan muun muassa Nokia, Yle ja Live Nation.

01.04.2014
Viestintäkonsultti
Cocomms Oy

Jussi Hakanen (KTM) on aloittanut Cocomms Oy:ssä viestintäkonsulttina keskittyen perinteisen viestinnän ja sosiaalisen median luovaan yhdistelyyn. Aiemmin hän toimi vastaavana tiedottajana MTV:llä.

22.09.2014
Viestinnän suunnittelija
Cocomms Oy

Saara Itkonen (ETM, FM) on aloittanut Cocomms Oy:ssä viestinnän suunnittelijana terveysviestinnän tiimissä. Hän on aikaisemmin työskennellyt viestintäkonsulttina Pilgrimillä.

30.10.2014
Viestintäkonsultti
Cocomms Oy

Sini Sorainen (KTM) on aloittanut Cocomms Oy:ssä viestintäkonsulttina terveysviestinnän tiimissä. Hän on aikaisemmin työskennellyt markkinointi- ja viestintäjohtajana kotimaisessa terveyspalvelukonsernissa.

27.01.2014
Johtaja, terveysviestintä
Cocomms Oy

Petra Tirkkonen (FM, YTM) on nimitetty Cocomms Oy:n terveysviestinnästä vastaavaksi johtajaksi. Hän on aiemmin toiminut Cocomms Oy:n viestintäkonsulttina ja sitä ennen viestintäpäällikkönä ja johtajana sosiaali- ja terveydenhuoltoalalla.