01.03.2013
Antti Mäkinen
teknologiajohtaja
EMC Computer-Systems Oy
Informaatio ja viestintä

Antti Mäkinen on nimitetty EMC Computer-Systems Oy:n teknologiajohtajaksi.

Mäkinen on Suomen kokeneimpia ja tunnetuimpia virtualisoinnin ja piliviteknologioiden asiantuntijoita. Tietotekniikka-alalla Mäkinen on työskennellyt 20 vuotta erilaisissa konsultoinnin, koulutuksen ja IT-johdon tehtävissä. EMC:llä Mäkinen on työskennellyt vuodesta 2010 lähtien globaalissa VMwaren virtualisointi- ja pilviteknologioihin erikoistuneessa tiimissä. Uudessa tehtävässään Mäkinen tulee vastaamaan EMC:n globaalin teknologiastrategian toteutuksesta Suomessa sekä johtaa Suomen EMC:n teknologiatiimiä.

Uusimmat nimitysuutiset
Voit hakea nimitysuutista tekijän nimen, yrityksen nimen tai vapaan hakusanan avulla.
01.04.2015
Avainasiakaspäällikkö
Leadin Oy

Markus Asplund on nimitetty digitaalisten palvelujen tuotantoyhtiö Leadin Oy:n Avainasiakaspäälliköksi. Asplund vastaa käyttäjälähtöisiä palveluita tuottavan Leadinin asiakkuuksista Vaasan seudulla.

01.01.2015
Johtaja, Ympäristöluokitukset
Green Building Partners Oy

Timo Rintala (DI) on nimitetty ympäristöluokituksista vastaavaksi johtajaksi. Timolla on yli 15 vuoden kokemus kiinteistö- ja rakennusalan konsultoinnista, joista viimeiset 10 vuotta hän on toiminut johtavassa asemassa.

01.01.2015
Johtaja, Energianhallintapalvelut
Green Building Partners Oy

Pekka Mairinoja (DI) on nimitetty energiahallintapalveluista vastaavaksi johtajaksi. Pekan vastuualueisiin kuuluvat elinkaarisuunnittelu-, energiasimulointi- sekä ympäristöluokituspalvelut ja niiden johtaminen.

01.01.2015
Varatoimitusjohtaja, Liiketoiminnan kehitys
Green Building Partners Oy

Tuomas Suur-Uski (DI) on nimitetty liiketoiminnan kehityksestä vastaavaksi johtajaksi sekä yhtiön varatoimitusjohtajaksi. Tuomaksella on kattava kokemus liiketoiminnan johtamisesta sekä yli 10 vuoden kokemus asiantuntijatehtävistä energia- ja ympäristöohjauksen parista.

01.01.2015
Toimitusjohtaja, Elinkaarihankkeet ja kiinteistöjohtaminen
Green Building Partners Oy

Keijo Leppävuori (DI) on nimitetty Green Building Partners Oy:n toimitusjohtajaksi. Keijolla on yli 15 vuoden kokemus kiinteistön ylläpidon kehityksestä, elinkaarihankkeista ja kiinteistöveroselvityksistä johtavana asiantuntijana sekä menestyksekkään liiketoiminnan johtajana.

27.03.2015
hallituksen puheenjohtaja
Villivisio Oy

Sari Vaajanen-Ärrälä (KTM, HHJ PJ) on nimitetty mainos- ja viestintätoimisto Villivisio Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi. Parhaillaan Vaajanen-Ärrälä työskentelee Hallituspartnerit ry:n toiminnanjohtajana, useissa hallituksissa sekä yrittäjänä.

01.08.2015
asiakkuuspäällikkö, hallituksen jäsen
Villivisio Oy

Anna Lehtisalo (BBA) on nimitetty mainos- ja viestintätoimisto Villivisio Oy:n asiakkuuspäälliköksi 1.8.2015 ja hallituksen jäseneksi huhtikuusta 2015 alkaen. Aiemmin hän työskenteli Tampereen kauppakamarissa kv-asiamiehenä.

01.04.2015
Yhteyspäällikkö
Canon Oy

Pekka Wetterstrand on nimitetty yhteyspäälliköksi Tender Project Office -ryhmään 1.4. alkaen.

04.03.2015
Myyntijohtaja
InfoBuild Oy

Juha Kostamo on nimitetty InfoBuild Oy:n myyntijohtajaksi. Juha on koulutukseltaan DI ja hänellä on yli 14 vuoden kokemus konsultointi-, myynti- ja johtotehtävistä ICT-alalla.

13.04.2015
Myyntijohtaja
Canon Oy

Sanna Haimila on nimitetty Canon Business Services -liiketoimintayksikön myyntijohtajaksi 13.4. alkaen.